V četrtek, 7. decembra 2017, je v sejni sobi klubske hiše Golf igrišče Smlednik Ljubljana potekal redni Zbor članov PGA Slovenije. Letos se je zaključil mandat predsedniku Borisu Kosuti in predsedstvu v zasedbi Uroš Gregorič (podpresednik), Anže Sonnenwald, Jure Čoh in Miha Vrbinc, generalnemu sekretarju Jerneju Semoliču.

Kandidirala je ena lista za novi mandat, ki jo je predlagalo sedaj že bivše predsedstvo. Novo izvoljeni predsednik Boštjan Primec, se je zahvalil za zaupanje ter pohvalil dosedanjega predsednika Borisa Kosuto in predsedstvo, ki so v svojem mandatu dvignili nivo združenja in postali prepoznavni tako doma kot v tujini. Novi predsednik, ki je hkrati tudi podporni partner združenja že štiri leta, s svojim predsedstvom želi ohraniti nivo in ga še dvigniti. Podpredsednik je postal Jure Čoh, funkcijo generalnega sekretarja bo še vedno opravljal Jernej Semolič. Organigram združenja je na voljo na tej povezavi.

Na Zboru članov so bila podana sledeča poročila:

• Poročilo predsednika
• Poročila vodij sekcij za posamezno sekcijo
• Poročilo Nadzornega sveta in finančno poročilo za leto 2016

Vsa poročila so bila soglasno sprejeta. Zbor članov se je zaključil s predlogi članov in plodno diskusijo.

Večer se pa še ni zaključil, nadaljevali smo v restavraciji Evergreen, kjer smo organizirali prednovoletno večerjo. Druženje članov, podpornih partnerjev in prijateljev PGAS je potekalo v sproščenem in zabavnem vzdušju ob glasbeni spremljavi Nine Pušlar.

Besedilo: PGA Slovenije
Fotogalerija: Gorazd Kogoj

 

 


 


Spoznaj in igraj golf


Slovenija igra golf. Spoznaj golf tudi ti!

Preberite več o tečaju Slovenija igra golf.