Med 27. in 29. avgustom, tik pred koncem poletnih počitnic in pričetkom novega šolskega leta, je PGA Slovenije organizirala 3-dnevni PGA junior golf kamp v Moravskih Toplicah za otroke med 10. in 14. letom starosti.

Kampa se je udeležilo 17 otrok iz vseh koncev Slovenije. Nova znanja in nasvete iz različnih področij igre jim je podajalo pet profesionalnih učiteljev golfa. Poleg celodnevnih treningov, je bilo poskrbljeno tudi za sprostitev in druženje s sovrstniki. 

Zadnji dan kampa so se mladi igralci skupaj z učitelji pomerili v Junior Pro-Am tekmovanju, kjer je z najboljšim rezultatom, dva udarca pod parom, zmagala ekipa Adama Osmančeviča, ki so jo sestavljali Tomi Bezenšek, Tit Šimundič in Aleks Kerševan.

Verjamemo, da so otroci domov poleg novo pridobljenih znanj, prinesli tudi veliko dobrih vtisov, sklenili nova prijateljstva in prepričani smo, da jim je kamp pripomogel pri njihovi nadaljnji golfski poti.

Zahvalili bi se golfskem igrišču Livada ter Moravskim Toplicam za topel sprejem in dobro pogostitev. Izvedba kampa ne bi bila možna tudi brez podpornih partnerjev PGA Slovenije ter novega predsednika in predsedstva.

Trenerji, ki smo se kampa udeležili upamo, da bomo v bodoče lahko izpeljali še veliko podobnih projektov, saj verjamemo, da to gradi naše mlade golfiste v nove bodoče zmagovalce.

junior kamp 2018

Besedilo in fotografije: Matjaž Car


Povezavi
Fotogalerija PGA junior kamp 2018
Več novic