V sredo, 12. junija smo pri PGA Slovenije ponovili lanskoletni Pernod Ricard ženski PRO-AM turnir. Da je bil turnir lani več kot uspešen priča dejstvo, da smo letos imeli kar 22 ekip.

Turnir je bil organiziran ob podpori igrišča Golf Arboretum in glavnega sponzorja Pernod Ricard, ki je igralke razvajal z osvežilno pijačo Ramazzotti Aperativo Rosato, ki so jo vse igralke prejele v dar in si jo bodo lahko tudi same pripravljale v teh vročih poletnih dneh.

Vreme je bilo več kot naklonjeno, zmotila ni niti kratka ploha, ki je igralkam prinesla nekaj osvežitve. Vse pohvale igrišču, ki je bilo ponovno več kot odlično pripravljeno.
 
V ekipnem bruto točkovanju je bila najboljša ekipa Sebastijana Ajstra, v sestavi Edita Krč, Barbara Romavh in Alenka Jelnikar. V neto točkovanju je bila najboljša ekipa Matjaža Carja, v sestavi Mateje Barolin, Mojce Nikolić Zupanc in Maje Mohorič. Posamično bruto zmaga je pripadla Alenki Jelnikar, neto pa Mateji Barolin. Najdaljše je tako kot lansko leto udarila ponovno Romana Golob. Najbližje zastavici je uspela žogico udariti Barbara Romavh.

Zmagovalne ekipe so prejele steklene pokale in bogate nagrade, ki sta jih prispevala PGA Slovenija in glavni sponzor turnirja podjetje Pernod Ricard. Turnir se je končal s pogostitvijo v restavraciji Golf Arboretum, kjer je potekala tudi končna podelitev.
 
Ocena vseh sodelujočih je, da je ženski PRO-AM čedalje bolj uspešen dogodek z odlično zasedbo in fantastičnim vzdušjem. Vsi upamo, da se naslednje leto ponovno zberemo na ženskem PRO-AM turnirju.
 
Besedilo: PGA Slovenija
Fotogalerija: Matic Kremžar, Gorazd Kogoj
 
PR2019

Spoznaj in igraj golf


Slovenija igra golf. Spoznaj golf tudi ti!

Preberite več o tečaju Slovenija igra golf.