V ponedeljek 16. novembra so imeli PGA učitelj licenčni seminar z Alešem Liscem, ki je upravičil svoj predavateljski sloves.

Mag. Aleš Lisac je avtor, predavatelj in marketinški svetovalec, podjetja pa je vodil v petih državah. Njegovi nasveti garantirano delujejo. S svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom Dnevnik marketinškega guruja, je vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh.

V prostorih klubske hiše Diners Golf & Country Club v Smledniku so predavatelj in slušatelji vse dopoldne iskali konkretne odgovore na vprašanje »Si še kateri PGA učitelj želi več zadovoljnih strank?«

Predsedstvo PGAS si prizadeva, da bi si člani tudi s takimi delavnicami pridobili znanja in veščine, ki jim bodo v pomoč pri opravljanju njihovega dela.

Predavatelj ima veliko znanj, ki jih na zanimiv, nazoren in slikovit način prenaša na poslušalce, spodbuja k aktivnemu sodelovanju in iskanju rešitev iz lastnih izkušenj. Predavanje je bilo vsebinsko in organizacijsko odlično izpeljano in želimo tudi v prihodnje organizirati predavanja s podobno tematiko.

V drugem delu dneva so člani predsedstva PGAS predstavili osnutek načrta kako bi usklajeno z GZS in igrišči usposabljali ljudi, ki bi se radi naučili golfa.

Na prednovoletni večerji v restavraciji Evergreen, se je predsednik Boris Kosuta s posebnimi priznanji zahvalil podpornim članom in vsem, ki verjamejo, da lahko strokovno usposobljeni učitelji golfa veliko naredijo za razvoj golfa v Sloveniji.

Besedilo in fotografije: Mirko Kunšič


Povezave
• Več novic