15.11.2014 je na igrišču Diners Golf & Country Club Ljubljana potekal družabni turnir PGA Slovenije. Povabljeni so bili člani PGA Slovenije, podporni člani in vsi tisti, ki nesebično pomagajo združenju pri njegovem delovanju in razvoju.

Turnirja se je udeležilo 36 tekmovalcev. Kljub slabi vremenski napovedi, dežja ni bilo in na koncu so vsi udeleženci igrišče zapustili dobre volje. Golfskemu delu je sledila še večerja in druženje. Podeljene so bile simbolične nagrade v ekipni neto razvrstitvi, čeprav je bilo tekmovanje predvsem družabnega značaja.

Predsednik g. Boris Kosuta je imel ob koncu kratek nagovor udeležencem. Predstavil je vizijo in smernice razvoja združenja. Zahvalil se je vsem članom, še posebej podpornim članom, katerih pomoč ima značajni vpliv na profesionalno delovanje združenja.

Vsi udeleženci so se strinjali, da so tovrstni turnirji lepa priložnost za druženje in izmenjavo mnenj. Glede na pozitivne odzive bo PGA Slovenije poskušal naslednji družabni turnir organizirati že v zimskem času.

1. mesto: Damjan Murgelj, Viljem Kern, David Mir, Brane Galič
2. mesto: Uroš Gregorič, Roman Puhek, Ljubo Koritnik, Slobodan Sibinčič
3. mesto: Aleš Gregorič, Marko Štirn, Žiga Osterc, Irwin Murić


Povezave
• Več novic