V petek, 9. septembra 2016, se je na igrišču Grad Mokrice odvil že sedmi Dnevnikov in PGA Slovenija PRO-AM turnir. Udeležence turnirja je pričakalo izjemno lepo in za ta čas zelo toplo vreme. Igralci so bili vidno dobro razpoloženi, predvsem pa v pričakovanju zanimivega in prijetnega golfskega dogodka. Na tekmovanju je sodelovalo dvajset ekip z enim profesionalnim igralcem in tremi amaterskim igralci, za goste, ki še ne igrajo golfa pa je potekala spoznavna šola golfa. Po končanem dogodku je igralce čakala slavnostna podelitev nagrad in večerja v prekrasnem ambientu grajskega dvorišča.

V imenu organizatorjev turnirja Dnevnika in PGA Slovenije je Miha Vrbinc v svojem nagovoru izpostavil izjemno in dolgoročno sodelovanje vseh, ki skrbijo za izvedbo turnirja, časopisno hišo Dnevnik, PGA Slovenije, golf igriščem Grad Mokrice in pokrovitelji turnirja. Omenjeni dogodek je tako že vrsto let izveden na visokem nivoju in eden izmed najbolj priljubljenih med igralci golfa v Sloveniji.

Turnir je imel v letošnjem letu tudi plemenito noto. Udeleženci turnirja so s prostovoljnimi prispevki pomagali mladim igralcem golfa, saj bo izkupiček nabranih sredstev, namenjen razvoju mladinskega golfa. Na samem koncu se je Boris Kosuta, predsednik PGA Slovenije, vsem zahvalil za pomoč pri izvedbi turnirja in udeležbo ter jih pozval, da se v enakem številu vidimo zopet prihodnje leto.

Rezultati

1. bruto ekipa: Ajster, Gaspari, Gaspri, Venta (A-Cosmos) – 79
2. bruto ekipa: Kraljič, Ameršek, Rak, Ojsteršek (Panna golf team) – 76
3. bruto ekipa: Murgelj, Furlan, Murgelj, Žmavc – 73

1. neto ekipa: Čoh, Majhen, Beč, Zadergal (PGAS 6) – 104
2. neto ekipa: Dan, Bizjak, DeCosta, Brlič (Kompas) – 101
3. neto ekipa: Slabe, Lipovec, Lipovec, Teppey (Wiener) – 99

Ostali rezultati
bruto - ekipe
• neto - ekipe
bruto - posamezno
neto - posamezno

dnevnikov pro am 2016

Dnevnik in PGA Slovenija PRO-AM turnir

Besedilo: Jure Čoh


Povezave
Fotogalerija Dnevnik in PGAS PRO-AM turnir
Članek objavljen v Dnevniku, 13. 9. 2016 - 1. stran, 2. stran
Več novic